A sutik segitenek szolgaltatasaink biztositasaban.
 
Szállásfoglalási feltételek Házirend szabályzat Szerzői jogok Hasznos tanácsok Linkcsere  
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak III, IV, V, VI, VII vendégház
 
HU  |  RO  |  EN
BEMUTATKOZÓ
ZETELAKI VÍZTÁROZÓ
UDVAR
KULCSOSHÁZ
KISHÁZAK
VENDÉGHÁZ TÉLEN
INTERAKTÍV BEMUTATÓ
VIDEÓ BEMUTATÓ
ÁRAJÁNLAT
LAST MINUTE
FOGLALTSÁG JELZŐ
GPS
FOTÓALBUM
PROGRAM LEHETŐSÉGEK
ÁRPÁD HÁZA CSÁRDA
SZKENNELT VENDÉGKÖNYV
VIRTUÁLIS VENDÉGKÖNYV
KAPCSOLAT
Térkép és GPS koordináta

Szeretném javasolni, hogy utazásuk alatt a GPS készüléket csak arra használják, (Amennyiben lesz ilyen készülék Önöknél!) hogy megtalálják a nagyvárosokból kivezető utakat. Ha tájékozódás közben kizárólag a GPS-re hagyatkoznak, akkor mindenféle mellékutakra fogja elvezényelni Önöket, ahol gödrök, szekerek fogják megnehezíteni az utazásukat!

Javasolt útvonal:

Ha Ártándnál lépjük át a határt, akkor az E 60-as nemzetközi úton haladva, elérjük (10 km) Nagyváradot (Oradea), (153 km) Kolozsvárt (Cluj-Napoca), (31 km) Tordát (Turda), (76) és Marosvásárhelyet (Tîrgu-Mures). Tovább haladva (25 km) Balavásárhelyre (Balauseri) érünk, ahol elhagyjuk az E 60-as nemzetközi utat, és ráfordulunk a teljesen felújított 13A jelzésű országútra. Rövid utazás után, (37 km) Szovátát (Sovata) érintve (44 km) Székelyudvarhelyre (Odorheiu Secuiesc) érünk.

Megjegyzés: Kolozsvár előtt Gyalunál (Gilau) egy kb. 60 km-es autópálya szakasz át van adva a forgalomnak. Ha nem akarunk Kolozsvárra bemenni, akkor érdemes használni ezt az útszakaszt, hiszen így legalább 1 órát nyerhetünk. (A határon vásárolt útmatrica erre az útszakaszra is érvényes.) Lehetőség van Marosvásárhely elkerülésére is, ha Nyárádtőnél (Ungheni) eltérünk Ákosfava (Acatari) irányába.

Ha Nagylaknál lépjük át a határt, akkor az E 68-as nemzetközi úton haladva , elérjük (50 km) Aradot (Arad), (153 km) Dévát (Deva), (65 km) Szászsebest (Sebes), (55 km) Nagyszebent (Sibiu) Nagyszeben után elhagyjuk az E 68-as nemzetközi utat, és ráfordulunk a 14 A jelzésű országútra (55 km) Medgyes (Medias) irányába, majd (37 km) Segesvárra (Sighisoara) érünk, ahonnan az E 60 jelzésű nemzetközi úton újabb tíz kilométer megtétele után, Héjasfalvánál (Vanatori) balra térünk, és a 137-es megyei úton utazva elérjük (37 km) Székelyudvarhelyt.


A szálláshely elérhetősége: (Székelyudvarhely - Fenyéd - Keményfalva - Zetelaka - Zeteváralja - Zetelaki Víztározó - összesen 22 kilométer) Áthaladva a gát tetején, egy parkírozóhoz érünk, ahol a „Kiadó Vendégházak" feliratú táblát láthatjuk. További 300 méter megtétele után, az út jobboldalán, a 17-es kilométerkő tövében, egy második „Kiadó Vendégházak" feliratú táblát találunk. Ez utóbbi tábla mögött, jobbra fordulva letérünk a főútról egy kis murvás utacskára, ahonnan már láthatóvá válik a Nagy Lak I vendégház. (Enyhén jobbra kell tekinteni. A vendégház előtt, festett székely kapu van felállítva.)

Balesetmentes utazást kívánunk!

A Nagy Lak II vendégház elérhetősége a Hargita megye térképen

A Nagy Lak II vendégház GPS koordinátái:

46° 27' 44.63" N 25° 24' 33.70" E
vagy (és) 46.462397, 25.409361

A Nagy Lak II vendégház a GOOGLE EARTH-on


View Larger Map

 
Hargita megye térkép
Hargita megye térkép
 
Kulcsszavak: Hargita megye térkép, GPS koordináta, Nagy Lak II kulcsosház, útiterv, útvonal megtervezés, Székelyföld elérhetősége
Szállásfoglalási feltételek
Házirend szabályzat
Szerzői jogok
Hasznos tanácsok
Linkcsere
Bemutatkozó
Zetelaki Víztározó
Udvar
Kulcsosház
Kisházak
Vendégház télen
Interaktív bemutató
Videó bemutató
Árajánlat
Last minute
Foglaltság jelző
GPS
Fotóalbum
Program lehetőségek
Árpád Háza csárda
Szkennelt vendégkönyv
Virtuális vendégkönyv
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
 
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak III-VII. vendégháza