A sutik segitenek szolgaltatasaink biztositasaban.
 
Szállásfoglalási feltételek Házirend szabályzat Szerzői jogok Hasznos tanácsok Linkcsere  
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak III, IV, V, VI, VII vendégház
 
HU  |  RO  |  EN
BEMUTATKOZÓ
ZETELAKI VÍZTÁROZÓ
UDVAR
KULCSOSHÁZ
KISHÁZAK
VENDÉGHÁZ TÉLEN
INTERAKTÍV BEMUTATÓ
VIDEÓ BEMUTATÓ
ÁRAJÁNLAT
LAST MINUTE
FOGLALTSÁG JELZŐ
GPS
FOTÓALBUM
PROGRAM LEHETŐSÉGEK
ÁRPÁD HÁZA CSÁRDA
SZKENNELT VENDÉGKÖNYV
VIRTUÁLIS VENDÉGKÖNYV
KAPCSOLAT
Virtuális vendégkönyv
:D
Jurek Anita (a.jurekfreemail.hu)
Szia! Még most is nagyon kellemesen emlékszem vissza a nyáron Zetelakán töltött 2 hetünkre: a kürtöskalács sütésre és pl Józsi kedvességére:P Remélem még vissza mehetek 1szer sziasztok:)))))))visszatérés
Dózsa teca (d.tecafreemail.hu)
Kedves Árpád!
A múlt évben 2 hetet tölhettünk el Erdélyben,de már a hazafelé a visszatérést terveztük./Mi már többször voltunk,de most a családunkkal mentünk,hogy Ők is rácsodálkozzanak erre a szép országra/Nem tudom ki mit érez amikor Erdély földjére lép,de a mi szivünk csordultig volt örömmel és bánattal olyan szép ország ez,és az emberek akiket megismertünk igaz baráttá váltak.Szóval az idén is megyünk,mert "félszívünk" ott maradt.Üdvözlettel:TecaOláh Balázs (Olah.Balazsneposta.hu)
Szia Árpi!

Szerencsésen hazaérkeztünk minden rendben volt az úton, barátnőmék tegnap hazarepültek Svédországba. Sok szép élménnyel tértek haza.
Mégegyszer köszönünk mindent, Neked és családodnak minden jót kívánunk:

Ida, Balázs
Kedves Nagy Család!
Sántha Csilla (santhacsillafreemail.hu)
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat , sok szép emlékkel -élménnyel tértünk haza. Nagyon köszönjük, kedves vendéglátásodat , barátságoságodat, közvetlenségedet.
Igazán meghatódtunk azon a kulturális odafigyelésen ahol a a kulináris élvezeteket(kalács) összeköthettük azokkal a kiskoláskorban tanult és már rég elfelejtett népdalokkal -tánccal ami a magyarságunk - történelmünk része volt és van.

Immáron már másodszor megéltük azt az élményt hogy "igazabb" magyarok vagytok és vannak Erdélyben mint a határainkon belül. Nyíltszívű , egyszerű igazi magyar embereket zártak a határainkon kívülre lassan már száz éve. Nagyon köszönjük a Nektek , hogy nagy szeretettel vagytok irántunk lehetőséget biztosítotok arra, hogy otthon érezhetjük magunkat Erdélyben.

Neked és kedves családodnak nagyon hálás egész családunk a csodálatos közel két hétért. Mint említettem már nagyon jól -otthonosan éreztük magunkat és azzal az érzéssel távoztunk , hogy jó lenne még ide visszajönni.

A varsági "dzsipp" utazást soha nem feledjük el , valami fantasztikus élmény volt mindannyiunk részére.Mind az utazás, mind a természet csodája , a finom sajt , a kedves
vendéglátás és a jó beszélgetéseket örök emlékként őrizzük meg.

Kedves Árpi!

A névjegykártyák már elfogytak , remélem jövőre sok ismerősünket barátunkat köszönthettek a víztározó partján.

Viszontlátással búcsúzom , mert biztos vagyok benne , hogy még
találkozni fogunk.

Baráti üdvözlettel: CsillaErdély csodái
Kreitli Edit (kreditdrotposta.hu)
Tisztelt Nagy Árpád!

Június 24-július 4-ig töltöttük Erdélyben szabadságunkat. A szállás keresését és a tervezést már decemberben elkeztem, sajnos a választott ház - a Nagylak II. - már foglalt volt, ezért választottuk Fábián Ibolyáék házát Ivóban. Hosszú órákat töltöttem az internet, térképek és útikönyvek böngészésével, a tíz napnak minden percét megterveztem - természetesen feleslegesen - mert a terveim megvalósításához még egy hónap is kevés lett volna.
Ami elsőre nagyon ijesztő volt az az Ivói út, ami bizony elég rozzant állapotban van. Viszont Ibolyáék háza gyönyörű, osztályon felüli, szerintem sokan ilyen házat álmodunk magunknak a hegyekben. A patak zúgása és hűsítő lehelete, a fenyőfák illata, az éjszakai sötétség, a tiszta, hegyi levegő városi embernek igazi kincs. Egy baj volt vele, nehéz volt otthagyni.
Pár élményt szeretnék kiemelni: csodálatos emlék a kűrtőskalács sütés és Bokor Tünde előadása, bár a gombócot elég nehéz volt lenyelni a Bújdosó székelyt hallgatván. A szekértúra hátsófájdító és mégis életre szóló emlék marad, Emma és Balázs két csodálatos ember, Emma ordája és sajtja rendkívül finom volt, a kéthetes Laci csikó és a gombászás még tökéletesebbé tették azt a napot. Székelyvarságon a Csurgókövet mindenkinek ajánlom érdemes időt szánni rá.
Beleszerettünk az Ivó pataka zúgásába a friss, hűss, tiszta levegőbe, a gyönyörű fenyőfákkal borított hegyoldalakba, a vadvirágos legelőkbe, a mindenhonnap csordogáló patakokba és csurgókba, a békésen baktató szekerekbe, a szénát gyűjtő emberekbe, még az Ivóba felvezető köves út is megszépül lassan.
Nagyon örülünk, hogy vendégeskedhettünk Önöknél, életünk egyik meghatározó élményében volt részünk. Amennyiben módunkban áll mindenképpen visszatérünk.
Üdvözlettel és szeretettel minden jót kívánva: Kreitli Edit és családja
Viszontlátásra jövőre!Kedves Árpi !
Berta Kálmán (kalmanbertafreemail.hu)
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok !!! Előzetes beszélgetéseink alapján tudtuk, hogy sokat várhatunk tőletek, de még ennél is többet adtatok. A hosszú út után leírhatatlan öröm volt megpillantani a kis édenkerteteket. Nagyon gyorsan teltek a napok és felejthetetlen emlékekkel lettünk gazdagabbak. Szeretnénk jövőre is összekovácsolni egy csapatot, hogy újra élvezhessük mindazt amit számunkra adtatok !!!
További munkátokhoz sok sikert, az új házakba sok vendéget (reméljük mi is köztük leszünk) kívánunk !
Üdvözöljük Melindát és Kincsőt is : Berta Kálmán és családja OrosházárólOldalak : <<       1   [ 2 ]   3    4       >>
Név :
E-mail :
Tartalom :
Vélemény :
Kép 1 (JPG):
Kép 2 (JPG):
Kép 3 (JPG):
Kép 4 (JPG):
Kép 5 (JPG):
Kép 6 (JPG):

Ellenörzõ kód :
 
Kulcsszavak: vendégkönyv bejegyzések, élménybeszámoló, felejthetetlen erdélyi utazás, vendégkönyv bejegyzések, kellemes emlékek, vendég fotók, vendégszerető házigazda
Szállásfoglalási feltételek
Házirend szabályzat
Szerzői jogok
Hasznos tanácsok
Linkcsere
Bemutatkozó
Zetelaki Víztározó
Udvar
Kulcsosház
Kisházak
Vendégház télen
Interaktív bemutató
Videó bemutató
Árajánlat
Last minute
Foglaltság jelző
GPS
Fotóalbum
Program lehetőségek
Árpád Háza csárda
Szkennelt vendégkönyv
Virtuális vendégkönyv
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
 
Erdélyi vendégházak
Nagy Lak I. kulcsosház
Nagy Lak III-VII. vendégháza